Kynäkatu 4, 02250 Espoo

As Oy Espoon Runoilija

Ihastuttavan upea kesällä 2022 valmistunut loft- tyyppinen yksiö. Speciaalin pohjaratkaisun ansiosta huonekorkeus jopa 5,7 metriä! Yläkerran parvelle mahtuu hyvin parivuode ja esim. työtila. Parven täysi huonekorkeus 2300 mm, joten saat parvitilasta täysin erillisen huonetilan katossa olevan verhomekanismin avulla. Asumismukavuutta parantavat huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä ja vesikiertoinen lattialämmitys. Mahdollisuus autopaikkaan, joka sijaitsee vieressä olevassa paikoitushallissa, 60€/kk.

Suurpelto sopii mainiosti myös autottomalle, sillä Suurpellosta on mainiot yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Kesäisin käytössä on myös kaupunkipyöriä. Suuris -alueen kauppakeskus sijaitsee 50 m:n päässä ja kivijalkaliikkeistä löytyvät palvelut takaavat sen, että elämä Suurpellossa on käytännöllistä ja toimivaa.

Taloyhtiössä elämistä helpottamassa pakettiautomaatti postipakettien lähetyksiä/noutoja varten. Asukkaiden yhteiskäytössä monipuoliset tilat: talopesula ja kuivaushuoneet, kerhotila, saunaosasto (3kpl), vilvoitteluterassi saunan yhteydessä, irtaimistovarasto sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Yhtiössä turvallinen iLoq-lukitusjärjestelmä.

Perustiedot

Vuokra 

795 €/kk

Vesimaksu

20 €/hlö/kk

Vakuus

815 €

Kerros

1-2/7

Hissi

Kyllä

Parveke

Kyllä

Kynäkatu 4

02250 Espoo

795 €/kk

38 m2 (29 m2 + parvi 9 m2)

1h+avok+parvi+parv

Varattu

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä asunnon vapauduttua.

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos asunto on varattu, ilmoitamme sinulle kun asunto vapautuu.