Ojatie 5, 14200 Turenki

As Oy Janakkalan Pihajalava

Kivalla pohjaratkaisulla toteutettu läpitalon kerrostalohuoneisto. Keittiöön mahtuu ruokailupöytä ja kylpyhuoneessa tilaa omalle pesukoneelle. Huoneistossa on myös parveke ja vaatehuone. Näitä huoneistoja on yhteensä 9 kpl ja ne sijaitsevat B-, C- ja D-rapuissa kerroksissa 1-3. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Huom. D-rapun huoneistojen pohjakuvat ovat B- ja C-rapun huoneistojen peilikuvia. Huoneistojen kunto ja lattiamateriaalit vaihtelevat hieman. Tämä huomioidaan huoneistokohtaisessa vuokrassa (590-650€/kk).

Puistojalavan talot sijaitsevat väljästi suojaisella vehreällä puistomaisella tontilla. Leikki- ja oleskelupiha rajoittuu suojaiselle sisäpihalle. Taloyhtiöllä on väljät yhteiset tilat kuten saunat molemmissa taloissa, pesula, kuivaushuone sekä liikuntavälinevarastot. Jokaisella huoneistolla on oma irtaimistovarasto. Myös kylmäkellarit ovat toistaiseksi käytössä.

Kaikki Turengin palvelut lähellä. Hyvä yhteys myös juna-asemalle ja Hki-Tre -moottoritielle.

Katso Asunto Oy Janakkalan Puistojalavan tarkemmat tiedot https://vuokrakotisi.fi/taloyhtiot/as-oy-janakkalan-pihajalava

 

Perustiedot

Vuokra 

590-650 €/kk

Vesimaksu

25 €/hlö/kk

Vakuus

1-2 kk vuokra+vesi

Kerros

1-3

Hissi

Ei

Parveke

Kyllä

Ojatie 5

14200 Turenki

590-650 €/kk

60,5 m2

2h+k+kph/wc+parv

Varattu

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä asunnon vapauduttua.

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos asunto on varattu, ilmoitamme sinulle kun asunto vapautuu.