Jaa kohde

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Koy Karistonhelmi, LH5

Palokunnankatu 6

Etsitkö ainutlaatuista ja nopeasti vapautuvaa toimistotilaa tai pientä työpistettä yrityksellesi ydinkeskustasta? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan kattohuoneiston tunnelmasta historiallisesti arvokkaassa Filip Gallén-Kallelan rakennuttamassa Jugendtalossa. Nämä toimitilat on muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan -mahdollisuus on vuokrata koko kattohuoneisto n. 200m², pienempi yrityksesi tarpeisiin räätälöity tila tai vain yksittäinen työpiste. Kokonaisuus muodostuu isosta avonaisesta tilasta, erillisestä työhuoneesta, liukuovilla erotetusta kaarierkkerin koristamasta neuvottelutilasta. Oleskelutilaa koristaa alkuperäinen ja käyttökuntoinen kakluuni. Tiloissa on lisäksi keittiö, 2 erillistä wc:tä ja saunatilat. Näissä tiloissa inspiroidutte työyhteisönne kanssa ja asiakastapaamisetkin saavat upeat puitteet!

Jos nämä tilat eivät vielä ole riittävät, on tällä hetkellä mahdollista vuokrata myös 100m² lisätilaa katutasosta. Katutason tiloissa voi toimia esim. asiakaspalvelupisteenne ja ullakolla toimiston muut tilat. Vuokrahinta neuvotellaan vuokrattavan tilan koon mukaan.

Maksuttomia kahden tunnin parkkipaikkoja löytyy kadunvarrelta talon edustalta ja viereisellä Arvi Kariston kadulla on käytössä kaupungin yrityspysäköintialue.

Soita niin suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat toimitilat!

 

Perustiedot

Sijainti

Palokunnankatu 613100 Hämeenlinna

Kerros

4

Toimitilan tyyppi

Liiketila/toimistotila/tuotantotila/harrastetila

Joustava pinta-ala

Sopimuksen mukaan 1-200m2

Kunto

Hyvä

Vapautuu

Vapaa

Lisätietoa vapautumisesta

Sopimuksen mukaan

Vuokralaistyyppi

Hintatiedot

Vuokra/kk

Kysy vuokrahinta

Lisätietoa vakuudesta

Sopimuksen mukaan

Vesimaksu

14 €/alkava 50 m2

Vesimaksun lisätiedot

Sähkömaksu

Vuokralainen tekee sähkösopimuksen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

1912

Liikehuoneistojen lkm

4

Ilmanvaihto

Koneellinen

Lämmitys

Kaukolämpö

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.