Jaa kohde

Hämeenlinna

As Oy Hämeenlinnan Metsäpiha

Idänpään-alueen 1998 täysin uudistetuissa kerrostalokohteissamme asut edullisesti ja mutkattomasti, arjen palveluiden tuntumassa. As oy Hämeenlinnan Metsäpiha sijaitsee aivan monipuolisten palveluisen naapurissa. Noin 200 m päästä löytyvät S-market, Alko, R-kioski, K-market, Subway sekä useita huoltoasemia Myös koulu, päiväkoti ja terveyspalvelut löytyvät läheltä. Katumajärvi on nurkan takana ja näkyy usean asunnon ikkunasta. Asunnoista pieneen metsään ja sitä kautta monipuolisille ulkoilureiteille pääsee aivan omalta pihalta. Hämeenlinnan keskustaan Idänpäästä on matkaa noin kolme kilometriä. Omalla autolla liikkuvalle on hyvät pysäköintipaikat, ja myös bussi kulkee aivan talon edestä. Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet tarjoavat myös vieriset golf-kentät sekä Aulangon ulkoilualueet. Ympäröivällä alueella on pääosassa pienkerros- ja omakotitaloja.

As Oy Hämeenlinnan Metsäpihassa käytössäsi on pyykkitupa kuivaushuoneineen, viihtyisät saunaosastot molemmissa taloissa sekä suojaisa leikkipaikka lapsille. Kaikissa asunnoissa on länteen avautuva parveke tai oma piha ja kussakin porrashuoneessa on hissi.

Rakennuksen tiedot

Huoneistot

Perustiedot
Pinta-ala:51,5 m²
Huoneet:3h+kt+kph
Sijainti: 
Vuokra: 

Tupalantie 2 A 16 Tupalantie 2 A 11 Huoneiston esittely

Perustiedot
Pinta-ala:51,5 m²
Huoneet:3h+kt+kph
Kerros 
Vuokra: 
Korjaukset
Pinta-ala:51,5 m²

Tupalantie 2 A 11 Pohjakuva

Tupalantie 2 A 16 Pohjakuva

Perustiedot
Pinta-ala:51,5 m²
Huoneet:3h+kt+kph
Kerros: 
Vuokra: 
Korjaukset
Pinta-ala:51,5 m²

Tupalantie 2 A 11 Pohjakuva

Tupalantie 2 A 16 Pohjakuva

Asuntoja

       21

Asuinrakennuksia

1

Kuivaushuone

      1

Porrashuoneet

    1

Hissit

1

Kerhohuone

 2

Pesula

0

Askarteluhuone

0

Talosauna

0

Autopaikat

 20

Lämmitysmuoto

     KAUKO

Valmistumisvuosi

    2012

Vastikkeeseen sisältyvä laajakaista

DNA WELHO

Antennijärjestelmä

KAAPELI

Sijainti kartalla

Löydä uusi kotisi tästä kohteesta

Kaartilaisenpolku 4,
04300 Tuusula

670€ /kk
30,5m²
2h +k
Heti Vapaa

Tupalantie 2,
04400 Järvenpää

670€ /kk
28,5m²
1h +avok +p
Heti Vapaa

Opiskelijankatu 29,
33720 Tampere

580€ /kk
25m²
1h +avok +p
Heti vapaa

Amiraalistonkatu 13,
20100 Turku

770€ /kk
26,5m²
1h +avok +p
Heti vapaa

Hämeenlinna on historiallisen kaunis asuinkaupunki

Noin 68 000 asukkaan historiarikas Hämeenlinna tarjoaa upeat maisemat asukkailleen kauniin Vanajaveden rannalla, Tampereen ja Helsingin välissä. 1200-luvun loppupuolella rakennettu linna on mielenkiintoinen nähtävyys, mutta samalla myös tapahtumien keskus. Muun muassa Hämeen keskiaikamarkkinat järjestetään joka vuosi Linnanpuistossa, jolloin asukkailla on loistava tilaisuus tutustua myös keskiaikaiseen Hämeenlinnaan.

Elinvoimaisesta pikkukaupungista kaikki arjen palvelut löytyvät läheltä, sillä kaupunkiin rakennettiin uusi, noin 70 palveluntarjoajan kauppakeskus Goodman vuonna 2014.

Hämeenlinnassa voit harrastaa melkein mitä vain. Siitä pitävät huolen seudun yli 150 urheiluseuraa sekä lukuisat harrasteryhmät.

Upeat ulkoilumaastot, puistoalueet ja runsaat vesistöt kutsuvat nauttimaan luonnonkauneudesta ja – rauhasta.

Teatterit, museot sekä lukuisat muut käyntikohteet ruokkivat kulttuurinnälkäisiä ja seutu suorastaan sykkii tapahtumista.

Tarjoamme Hämeenlinnan vuokrakodiksesi niin kaunista maaseutumaisemaa kuin myös vilkasta keskustaelämää. Upea järvenranta ja tunnelmallinen linna kutsuvat nauttimaan Hämeenlinnan elämyksistä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.