Jaa kohde

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Hämeenlinna

As Oy Hämeenlinnan Metsäpiha

Idänpään-alueen 1998 täysin uudistetuissa kerrostalokohteissamme asut edullisesti ja mutkattomasti, arjen palveluiden tuntumassa. As oy Hämeenlinnan Metsäpiha sijaitsee aivan monipuolisten palveluisen naapurissa. Noin 200 m päästä löytyvät S-market, Alko, R-kioski, K-market, Subway sekä useita huoltoasemia Myös koulu, päiväkoti ja terveyspalvelut löytyvät läheltä. Katumajärvi on nurkan takana ja näkyy usean asunnon ikkunasta. Asunnoista pieneen metsään ja sitä kautta monipuolisille ulkoilureiteille pääsee aivan omalta pihalta. Hämeenlinnan keskustaan Idänpäästä on matkaa noin kolme kilometriä. Omalla autolla liikkuvalle on hyvät pysäköintipaikat, ja myös bussi kulkee aivan talon edestä. Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet tarjoavat myös vieriset golf-kentät sekä Aulangon ulkoilualueet. Ympäröivällä alueella on pääosassa pienkerros- ja omakotitaloja.

As Oy Hämeenlinnan Metsäpihassa käytössäsi on pyykkitupa kuivaushuoneineen, viihtyisät saunaosastot molemmissa taloissa sekä suojaisa leikkipaikka lapsille. Kaikissa asunnoissa on länteen avautuva parveke tai oma piha ja kussakin porrashuoneessa on hissi.

Hämeenlinnan Metsäpihan  asunnot ovat kooltaan 33,5 –81 m2 yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Metsäpihan asunnot sopivat kodeiksi niin itsenäisestä elämästä nauttiville kuin aktiivista elämää viettäville lapsiperheille.

Tutustu alta tarkemmin Metsäpihan asuntoihin!

Asuntoja

       21

Asuinrakennuksia

1

Kuivaushuone

      Kyllä

Porrashuoneet

    1

Hissit

Kyllä

Kerhohuone

 Ei

Pesula

Kyllä

Talosauna

Kyllä

Autopaikat

 20

Lämmitysmuoto

     Kaukolämpö

Valmistumisvuosi

    1974

Laajakaista

Telia

Antennijärjestelmä

Kaapeli

Askarteluhuone

0

Sijainti kartalla

Löydä uusi kotisi tästä kohteesta

Pikkuaro 3,
13210 Hämeenlinna

470-490 €/kk
33,5 m2
1h+kk+kph/wc+parv
Varattu

Pikkuaro 3,
13210 Hämeenlinna

630-760 €/kk
60 m2
2h+k+kph/wc+parv
Varattu

Pikkuaro 3,
13210 Hämeenlinna

540-580 €/kk
49,5 m2
2h+kk+kph/wc+parv
Varattu

Pikkuaro 3,
13210 Hämeenlinna

720-775 €/kk
81 m2
3h+k+kph/wc+parv
Varattu

Pikkuaro 3,
13210 Hämeenlinna

650-810 €/kk
64 m2
2h+k+kph/wc+parv
Varattu

HÄMEENLINNA ON HISTORIALLISEN KAUNIS ASUINKAUPUNKI

Noin 68 000 asukkaan historiarikas Hämeenlinna tarjoaa upeat maisemat asukkailleen kauniin Vanajaveden rannalla, Tampereen ja Helsingin välissä. 1200-luvun loppupuolella rakennettu linna on mielenkiintoinen nähtävyys, mutta samalla myös tapahtumien keskus. Muun muassa Hämeen keskiaikamarkkinat järjestetään joka vuosi Linnanpuistossa, jolloin asukkailla on loistava tilaisuus tutustua myös keskiaikaiseen Hämeenlinnaan.   Elinvoimaisesta pikkukaupungista kaikki arjen palvelut löytyvät läheltä, sillä kaupunkiin rakennettiin uusi, noin 70 palveluntarjoajan kauppakeskus Goodman vuonna 2014.   Hämeenlinnassa voit harrastaa melkein mitä vain. Siitä pitävät huolen seudun yli 150 urheiluseuraa sekä lukuisat harrasteryhmät.   Upeat ulkoilumaastot, puistoalueet ja runsaat vesistöt kutsuvat nauttimaan luonnonkauneudesta ja – rauhasta.   Teatterit, museot sekä lukuisat muut käyntikohteet ruokkivat kulttuurinnälkäisiä ja seutu suorastaan sykkii tapahtumista.   Tarjoamme Hämeenlinnan vuokrakodiksesi niin kaunista maaseutumaisemaa kuin myös vilkasta keskustaelämää. Upea järvenranta ja tunnelmallinen linna kutsuvat nauttimaan Hämeenlinnan elämyksistä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos kohde on varattu, ilmoitamme sinulle kun se vapautuu.