As Oy Janakkalan Pihajalava

Monikäyttöinen kokonaisuus, josta saa muokattua kivat tilat omaan käyttötarkoitukseen esim. toimisto-, työ-, liike-, harraste- tai varastotilaksi. Voidaan vuokrata myös 5 kpl pienempiä erillisiä työ/varastotiloja hintaan 150€/kk tai yksi isompi huone 300€/kk. Ensimmäisen kerroksen ansiosta tilat sopivat hyvin myös liikuntarajoitteisille. Keittiössä useita vesipisteitä. Kaksi erillistä wc:tä. Keittiö- ja wc–tilat ovat yhteiskäytössä. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Vakuus […]

Koy Karistonhelmi, LH5

Etsitkö ainutlaatuista ja nopeasti vapautuvaa toimistotilaa tai pientä työpistettä yrityksellesi ydinkeskustasta? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan kattohuoneiston tunnelmasta historiallisesti arvokkaassa Filip Gallén-Kallelan rakennuttamassa Jugendtalossa. Nämä toimitilat on muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan -mahdollisuus on vuokrata koko kattohuoneisto n. 200m², pienempi yrityksesi tarpeisiin räätälöity tila tai vain yksittäinen työpiste. Kokonaisuus muodostuu isosta avonaisesta tilasta, erillisestä työhuoneesta, […]

As Oy Tähtipuisto

Tämä toimisto on aivan Hämeenlinnan keskustan ytimessä, torin laidalla. Tiloista löytyy 3 huonetta, kylpyhuone sekä erillinen keittiö.

Koy Schmausserin Huvila

Tämä kaunis jugend-tyylinen talo tarjoaa mitä edustavimman toimistotilan joka sijaitsee Vanajaveden rannassa Hämeenlinnan keskustassa.

Koy Larin Kyöstin katu 20

Kaurialassa keskeisellä paikalla liike-/halli-/työ/toimistotilaa n. 300 m². Alakerrassa 250 m² avointa tilaa ja 50 m²:n yläkerrassa keittiö, ruokailutila ja kaksi toimistohuonetta. Asfaltoidulla pihalla hyvin parkkitilaa.

Koy Larin Kyöstin katu 20

Kaurialassa keskeisellä paikalla korjaamo-/hallitilaa noin 307 m². Nosto-ovet. Tila soveltuu esim. autojen huoltoon tai korjaukseen tai esim. isojen koneiden säilytykseen. Erilliset toimisto- ja sosiaalitilat. Asfaltoidulla pihalla hyvin parkkitilaa.

Koy Larin Kyöstin katu 20

Monipuoliset tilat erilaisiin käyttötarkoituksiin yhdessä tasossa. Loistava sijainti Kaurialassa. Isossa hallitilassa mm. kaksi vesipistettä ja nosto-ovi. Lisäksi kaksi toimistohuonetta, keittiötila, pukuhuone ja kaksi wc:tä. Asfaltoidulla pihalla hyvin parkkitilaa.

As Oy Hämeenlinnan Rauhanlinna

Kompakti kohde ydinkeskustassa parhaalla paikalla! Tämä soveltuu erinomaisesti työ/toimistotilaksi. Upeassa As Oy Hämeenlinnan Rauhanlinnassa kaikki on uutta, mutta vanhaa kunnioittaen. Huoneisto sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella. Tilava remontoitu kph/wc. Huom. Ei keittiötilaa mutta vesipistevaraus. Parkettilattia.

Koy Karistonhelmi, LH2

Moneksi muuntuva persoonallinen katutason liiketila Hämeenlinnan keskustan arvotalossa. Tilat sopivat toimistoksi, myymäläksi, kampaamoksi, näyttelytilaksi, jumppasaliksi, hoitolaksi… mikä tarpeesi onkaan? Vanhan jugend-talon tunnelmaa ja korkeaa liiketilaa. Tässä historiallisestikin arvokkaassa Akseli Gallén -Kallelan veljen, Filip Gallén-Kallelan, rakennuttamassa Jugend-talossa sijaitseva katutason toimitila on harvinaisuus, joita ei montaa kaupungista löydy! Tila on monimuotoinen ja siinä on yksi iso avara […]

Koy Karistonhelmi, LH1

Tämä on hyvänkokoinen, moneksi muuntuva katutason liiketila Hämeenlinnan keskustan arvotalossa. Tilat sopivat toimistoksi, myymäläksi, kampaamoksi, näyttelytilaksi, jumppasaliksi, hoitolaksi… mikä tarpeesi onkaan? Vanhan jugend-talon tunnelmaa ja korkeaa liiketilaa. Tässä historiallisestikin arvokkaassa Akseli Gallén -Kallelan veljen, Filip Gallén-Kallelan, rakennuttamassa Jugend-talossa sijaitseva toimitila on harvinaisuus, joita ei montaa kaupungista löydy! Tila on muodoltaan suorakaiteen muotoinen, joten siihen on […]

As Oy Sibeliuksenkatu 11

Reilunkokoinen toimisto aivan Hämeenlinnan keskustassa. Tiloissa on kaksi huonetta ja erillinen keittiö sekä kylpyhuone/wc Liiketila voidaan myös vuokrata asuntona.

As Oy Cajanderinkulma

Tämä toimitila muuntuu moneen käyttöön. Aulatila ja 3 äänieristettyä huonetta. Hissitalon 2. kerros.